Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Privacy policy

Hotel Mitland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om reserveringen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Hotel Mitland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw reservering.

Hotel Mitland gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een reservering plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, adres en betaalgegevens nodig om uw reservering uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het boeken bij Hotel Mitland zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw reservering en het gebruik van onze diensten op. Voor en na uw verblijf ontvangt u een servicemail, deelname aan de hierin opgenomen enquete is niet verplicht.
  • Indien u een e-mailadres verstrekt heeft voor onze nieuwsbrief gebruiken wij deze om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via deze mailing.
  • Als u bij Hotel Mitland een reservering plaatst bewaren wij uw gegevens op een Secure Server zodat u niet bij iedere nieuwe reservering deze opnieuw hoeft te verstrekken.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht recensies die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Een eventueel hieraan gekoppelde inschrijving voor onze nieuwsbrief wordt expliciet vermeld.

Hotel Mitland verkoopt uw gegevens niet

Hotel Mitland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw reservering. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy policy van Hotel Mitland, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen of laten verwijderen. In het geval dat een wijziging van onze privacy policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.