Boek direct een kamer

Promo of block code?

Deluxe Kamer

Wilt u na een lange dag heerlijk neerploffen in een comfortabel bed? Dat kan in onze Deluxe kamer! Alle Deluxe kamers bevinden zich op de begane grond waardoor u snel gebruik kan maken van al onze faciliteiten waaronder het zwembad, sauna en restaurant. Ziet u uw zelf al zitten in deze kamer voor een ontspannen overnachting en waar u opstaat met een vers kopje koffie.

Bekijk Deluxe Kamer

Superior Kamer

Welkom in onze populairste kamer! De Superior kamer is een ruim opgezette kamer zodat het u tijdens het verblijf aan niets ontbreekt. De kamer is voorzien van een kingsize boxspring of twee losse boxsprings. Kom tot rust op de kamer en maak gebruik van alle faciliteiten die de kamer te bieden heeft.

Bekijk Superior Kamer

Superior Fortzicht Kamer

Wat een mooi uitzicht! Dat is een vaak gehoorde opmerking over de Superior Fortzicht. De kamer, het woord zegt het al; kijkt uit over het fort. In elk jaargetijden is het een feestje om zich op de Superior Fortzicht kamer te bevinden en te genieten van de mooie omgeving.

 

Bekijk Superior Fortzicht Kamer

Executive Suite

De Executive Suite is één van de meest sfeervolle ingerichte en luxueuze suites van Mitland. De Executive Suite is voorzien van een apart woongedeelte en slaapgedeelte, ideaal voor een langer verblijf bij Mitland.

Bekijk Executive Suite

Oude Hollandse Meesters Suite

De Oude Hollandse Meesters Suite is een tot in details uitgevoegde themasuite vol luxe. Kijk vanuit u bed uit op De Nachtwacht, word wakker naast het melkmeisje of  het meisje met de parel. Een unieke beleving.

Bekijk Oude Hollandse Meesters Suite

Romantische Suite

Beleef de meest romantische nacht in de Romantische Suite! Deze strakke zwart-wit uitgevoerde suite is van alle gemakken voorzien en staat gerant voor en heerlijk en romantische verblijf.

Bekijk Romantische Suite

Holland Design Suite

Wie wilt dat nu niet? Een levensechte molen, lampen in de vorm van tulpen, vloerbedekking van groen gras en slapen in een uniek klompen-bed. Alle hoogte punten van Nederland beleven in één suite!

Bekijk Holland Design Suite

Zwanenmeer Suite

Met deze luxe uitgevoerde suite maakt u vast en zeker indruk. Deze suite beschikt zowel over een prachtig uitzicht, badkamer met whisperpool én een luxe designbed. Een elektrische sfeerhaard, sterrenhemel en balkon met zicht op Fort de Bilt maken uw overnachting compleet.

Bekijk Zwanenmeer Suite