Boek direct een kamer

Promo of block code?

Deluxe Kamer

Onze Deluxe Kamers bevinden zich op de begane grond, in de buurt van verschillende faciliteiten zoals ons zwembad en restaurant. Onder dit kamertype vallen ook onze kamers met tussendeur en onze ruime mindervalide kamer aangepast volgens het ITS-keurmerk.

Bekijk Deluxe Kamer

Superior Kamer

Onze Superior Kamer is ruimer dan onze Deluxe Kamer en is ons meest geboekte kamertype. Onder dit kamer type vallen tevens onze kamers met tussendeur.

 

Bekijk Superior Kamer

Superior Fortzicht Kamer

Dit kamertype is identiek aan onze Superior Kamer, maar biedt een prachtig uitzicht over het water van het historische Fort De Bilt. Deze kamers zijn vaak rustiger gelegen.

Bekijk Superior Fortzicht Kamer

Executive Suite

Onze Executive Suite is ons meest luxueuze kamertype en zeer geschikt voor een langer verblijf. De kamer bestaat uit een apart zit- en slaapgedeelte en is van alle gemakken voorzien voor bijvoorbeeld een zakenreiziger.

Bekijk Executive Suite

Oude Hollandse Meesters Suite

Onze Oude Hollandse meesters suite is onze klassiek uitgevoerde themasuite vol luxe. Deze suite beschikt over een groot hartvormige whisperpool, grote inloop regendouche, unieke dubbele wastafel en een douchetoilet. Verder beschikt het over een balkon met uitzicht op Fort de Bilt.

Bekijk Oude Hollandse Meesters Suite

Romantische Suite

Beleef La Dolce Vita in onze Romantische bruidssuite! Deze strakke zwart-wit uitgevoerde suite is voorzien van een whisperpool, grote inloop regendouche, luxe douchetoilet, balkon met uitzicht op Fort De Bilt én een luxe kingsize bed.

Bekijk Romantische Suite

Holland Design Suite

Alles is liefde! De Holland Design Suite is voorzien van een uniek klompenbed, whisperpool, grote inloop regendouche, unieke dubbele wastafel, luxe douchetoilet en een balkon met uitzicht op Fort De Bilt. Hier gaat u nog jaren over napraten!

Bekijk Holland Design Suite

Zwanenmeer Suite

De liefde staat centraal in deze prachtige bruidssuite. Deze suite beschikt over een prachtig uitzicht, badkamer met whisperpool én een luxe design bed. De elektrische sfeerhaard en sterrenhemel maken uw overnachting helemaal compleet.

Bekijk Zwanenmeer Suite