Faciliteiten van Hotel Mitland

Mitland beschikt over verschillende faciliteiten zoals een multifunctionele vergader- en congresaccommodatie, gezellige bars en een restaurant met terrassen aan het water én een prachtig uitzicht op het oude verdedigingswerk Fort de Bilt. Ter ontspanning biedt ons hotel een tal van mogelijkheden zoals bowlen, zwemmen, fitness en het huren van fietsen. Het aangrenzende stadspark Voorveldse Polder is erg geschikt voor hardlopen en wandelen.

Mitland Bowling

Bowlen bij Mitland kan al sinds 1973. Daarmee is deze bowling de oudste van Utrecht en vrijwel bij iedereen bekend. De bowling bestaat uit 9 bowlingbanen, een gezellige bar en een restaurant. Ook is de bowling voorzien van airconditioning.

De goede bereikbaarheid van ons bowlingcentrum in combinatie met ruime parkeergelegenheid maakt dat Mitland Bowling al jaren een begrip is in Utrecht.

Boek hier uw bowlingbaan

Wellness & Zwembad

Als gast van Mitland kunt u gebruik maken van ons zwembad, sauna, whirlpool, zonnebank en Turks stoombad. De Wellness & Zwembad zijn dagelijks geopend van 07:00 uur in de ochtend tot 23:00 uur in de avond. Het zwembad beschikt over kleedkamers, douches en fijne ligbedden, zo komt u echt tot rust. De ligbedden kijken uit op het water waardoor u direct uitzicht heeft op Fort de Bilt.

Badhanddoeken zijn beschikbaar in de kleedkamer.

Badkleding te allen tijde verplicht.

Fietsverhuur

Voor fietsverhuur kunt u tijdens uw verblijf bij onze receptie terecht. Ons hotel beschikt tevens over een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een fietsenstalling. Bij de receptie is een plattegrond van de stad Utrecht verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over bijzondere bezienswaardigheden in de regio zoals Paleis Soestdijk of Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

Klik hier voor meer informatie over onze fietsverhuur