Faciliteiten van Hotel Mitland

Mitland beschikt over verschillende faciliteiten zoals een multifunctionele vergader- en congresaccommodatie, gezellige bars en een restaurant met terrassen aan het water én een prachtig uitzicht op het oude verdedigingswerk Fort de Bilt. Ter ontspanning biedt ons hotel een tal van mogelijkheden zoals bowlen, zwemmen, fitness en het huren van fietsen. Het aangrenzende stadspark Voorveldse Polder is erg geschikt voor hardlopen en wandelen.

Mitland Bowling

Mitland Bowling was de eerste bowling die in 1973 zijn deuren in Utrecht opende, daarmee is deze bowling de oudste van Utrecht. De bowling bestaat uit 9 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar en Restaurant-Brasserie Vlonders.

Mitland Bowling ligt aan de rand van de stad Utrecht (naast de Berekuil), is goed bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is voor onze gasten de eerste 3 uur gratis.

Boek hier uw bowlingbaan

Fietsverhuur

Voor fietsverhuur kunt u tijdens uw verblijf terecht bij onze receptie. Ons hotel beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen, een reguliere fietsenstalling en een overdekte stalling. Bij de receptie is een plattegrond van de stad Utrecht verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over bijzondere bezienswaardigheden in de regio zoals Paleis Soestdijk of Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

Klik hier voor meer informatie over onze fietsverhuur

Wellness & Zwembad

Als gast van Mitland kunt u gebruik maken van ons zwembad, sauna, whirlpool, zonnebank en Turks stoombad. De wellness en het zwembad zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Het zwembad beschikt over kleedkamers, douches en fijne ligbedden, zo komt u echt tot rust. De ligbedden kijken uit op het water waardoor u direct uitzicht heeft op Fort de Bilt.

Badhanddoeken zijn beschikbaar in de kleedkamer & badkleding is te allen tijden verplicht.