Faciliteiten van Hotel Mitland

Mitland biedt diverse faciliteiten, waaronder een multifunctionele vergader- en congresaccommodatie, gezellige bars en een restaurant met terrassen aan het water, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het historische Fort de Bilt. Voor ontspanning biedt ons hotel tal van mogelijkheden zoals bowlen, zwemmen, fitness en fietsverhuur. Het aangrenzende stadspark Voorveldse Polder is ideaal voor hardlopen en wandelen.

Mitland Bowling

Met zijn opening in 1973 is Mitland Bowling de oudste bowling van Utrecht. De locatie beschikt over 9 volautomatische bowlingbanen, een gezellige bar en Restaurant-Brasserie Vlonders.

Gunstig gelegen aan de rand van Utrecht (naast de Berekuil), is Mitland Bowling goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Onze gasten genieten van de eerste 3 uur gratis parkeren.

Let op! Mitland Bowling is gesloten van 10 juni tot 24 augustus 2024.

Boek hier uw bowlingbaan

Fietsverhuur

Tijdens uw verblijf kunt u voor fietsverhuur terecht bij onze receptie. Ons hotel biedt een oplaadpunt voor elektrische fietsen, zowel reguliere als overdekte fietsenstallingen. Bij de receptie verstrekken we een plattegrond van Utrecht en adviseren we graag over bijzondere bezienswaardigheden in de regio, zoals Paleis Soestdijk en Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

Klik hier voor meer informatie over onze fietsverhuur

Wellness & Zwembad

Als gast bij Mitland heeft u toegang tot ons zwembad, sauna, whirlpool, zonnebank en Turks stoombad. Muntjes voor de whirlpool en zonnebank zijn te koop bij de receptie. Onze wellnessfaciliteiten en zwembad zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Geniet van kleedkamers, douches en comfortabele ligbedden met uitzicht op Fort de Bilt!

Badhanddoeken zijn beschikbaar  in de kleedkamers en dat het dragen van badkleding te allen tijde verplicht is.

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier