De ligging van Mitland is aan de rand van de stad Utrecht, op een steenworp afstand van het centrum. De belangrijkste uitvalswegen in een rustige natuurlijke omgeving en toch niet ver van het stadscentrum.

Mitland beschikt over luxe comfortabele kamers, multifunctionele vergader- en congresaccommodatie, gezellige bars, restaurant Vlonders en aangename terrassen aan het water met een prachtig uitzicht.

Hotel Mitland

Duurzaam. Natuurlijk Mitland.

Bekijk kamers

Kom werken bij Hotel Mitland!

De mooiste, duurzaamste werkomgeving in Utrecht met een gedreven en professioneel team! Hebben wij je overtuigd om te werken voor Mitland? Heb jij interesse en wil jij, net als wij, tevreden hotelgasten met een glimlach? Solliciteer direct naar jouw functie!

Werken bij Mitland

Geschiedenis

Mitland is al decennia lang een begrip in Utrecht en omgeving. Van tennisbaan, theetuin en bowlingbaan tot een hotel met maar liefst 146 kamers en allerlei faciliteiten. Waaronder een zwembad, wellness, bar, uitgebreid restaurant en vergadercentrum Mitland Meetings.

Meer over de geschiedenis van Hotel Mitland

Groen & duurzaam Mitland

Sinds 2012 is Hotel Mitland in het bezit van een Gouden Green Key. Dit certificaat is een internationaal keurmerk voor bedrijven die zich serieus en controleerbaar bezighouden met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Hotel Mitland is met recht een van de groenste hotels van Utrecht te noemen. Niet alleen door de ligging aan een prachtig park, maar vooral door de vele maatregelen om de impact op het milieu te beperken. Een ingrijpende verbouwing in 2006 heeft het tot een duurzaam eco-hotel gemaakt.

Meer informatie

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier