Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Parkeren

Hotel Mitland Utrecht is gelegen in stadspark Voorveldse Polder. Gratis parkeren in het park is helaas niet mogelijk. Komt u met de auto? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

In de naastgelegen Zeeheldenbuurt hoeft u na 21:00 uur en op zondagen niet te betalen. Maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 21:00 uur betaalt u € 2,58 per uur (tussentijdse wijzingen voorbehouden). Een parkeerzuil treft u recht tegenover de toegang (tunneltje) tot het stadpark.

Hotel Mitland beschikt over een onoverdekt betaald parkeerterrein met 140 parkeerplaatsen. Twee parkeerplekken zijn geschikt voor het opladen van elektrische auto’s middels een Ecotap oplaadpunt. Parkeerplekken kunnen niet worden gereserveerd en zijn op basis van beschikbaarheid.

Voor het halen en brengen van gasten en goederen is het terrein voor het hotel gratis toegankelijk voor maximaal 10 minuten. Beschikt u over een mindervalide kaart? Dan mag u gratis parkeren op de daarvoor aangewezen plek.

Parkeertarieven

ParkerenTarief
Parkeren eerste 3 uren€ 0,00
Parkeren ieder extra uur€ 2,50
Parkeren per dag€ 5,20
Parkeren per nacht€ 8,00

Ons parkeerterrein wordt bewaakt met camera’s en een slagboom. Parkeren is echter op eigen risico en Mitland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging van/of diefstal uit auto’s. Niet-bezoekers van Hotel Mitland, het restaurant, bowling of de vergaderfaciliteiten lopen het risico op een wielklem die tegen betaling verwijderd wordt.