Hotel Mitland is maatschappelijk betrokken

Wij zijn trots op onze ligging in Noordoost Utrecht. Zittend op het terras ontsnappen onze gasten, uitkijkend op het rustgevende groen en water van het aangrenzende park de Voorveldse Polder, aan de hectiek van alledag. Om dit zo te houden zorgen wij net zo goed voor onze omgeving als voor onze gasten. We zijn er zuinig op, zo ook op ons personeel. We moedigen onze werknemers actief aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk te komen. Dat is niet alleen goed voor de omgeving, maar ook voor henzelf. Als erkend leerbedrijf laten wij bovendien onze hoge betrokkenheid met onze branche zien. Het is volgens ons dé manier om te investeren in de toekomst van aankomende professionals. Als familiebedrijf vinden wij het tevens belangrijk om in onze vaste werknemers te investeren. Door ruimte tot zelfontplooiing te bieden ontwikkelen zij zich verder en heeft u als gast uiteindelijk een prettiger verblijf.

Bij Hotel Mitland zijn we trots op onze locatie in Noordoost Utrecht. Ons terras biedt gasten een ontsnapping aan de alledaagse hectiek, met uitzicht op het rustgevende groen en water van het nabijgelegen park de Voorveldse Polder. We koesteren onze omgeving evenzeer als onze gasten en ons personeel.

Als een betrokken werkgever stimuleren we onze medewerkers om met de fiets of het openbaar vervoer te komen, niet alleen goed voor het milieu maar ook voor henzelf. Als erkend leerbedrijf tonen we onze sterke verbondenheid met de branche, een investering in toekomstige professionals. Daarnaast investeren we graag in onze vaste werknemers, bieden ruimte voor zelfontplooiing en streven zo naar een aangenamer verblijf voor onze gasten.

Deze duurzame filosofie strekt zich niet alleen uit tot onszelf, maar tot ons gehele maatschappelijk engagement. Daarom ondersteunen we diverse stichtingen, met een voorkeur voor lokale duurzaamheidsinitiatieven:

  • KiKa: In ons hotel kunnen gasten KiKa-beren aanschaffen waarvan de opbrengst volledig naar onderzoek voor kinderkanker gaat.
  • Los Cachorros: We steunen Stichting Los Cachorros die zich inzet voor straatkinderen in Peru, hen begeleidend van de straat naar een stabiele toekomst.
  • Stichting Oost Europa Zending: Materialen die wij niet meer gebruiken schenken we aan deze stichting die inwoners van Oost-Europa voorziet in materiële behoeften.
  • VV Voorwaarts: Als goede buur ondersteunen we de lokale voetbalclub VV Voorwaarts, die een sterk sociaal en sportief karakter heeft.
  • CliniClowns: Lege printer cartridges in ons hotel worden ingezameld ten gunste van Stichting CliniClowns Nederland, die zieke kinderen in ziekenhuizen afleiding en plezier biedt.

Denkt u dat uw voorstel aansluit bij Hotel Mitland? Stuur dan uw sponsorvoorstel naar info@mitland.nl. We hanteren de volgende criteria:

  • Een bijdrage tot merkbekendheid/merkactivatie en duidelijke verwachtingen
  • Gerelateerd aan duurzaamheid en/of onze directe omgeving
  • Aansluitend op onze potentiële doelgroepen
  • Niet gericht op een individu
  • Minimaal 4 weken voor aanvang ingediend

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier