€142,50 voor 2 personen

Vier de lente!

Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting met veel extra’s? Waar je samen met je partner, familie, vriend of vriendin heerlijk kan genieten van het Utrechtse landschap? Dan is deze lente deal precies iets voor u! Met chocolaatjes, een fles wijn op de kamer kunt u heerlijk genieten van de Superior Fortzicht kamer. Met de badjassen en slippers kan je optimaal gebruik maken van onze wellness. De volgende dag kunt u uitgebreid ontbijten in ons restaurant.

Meer informatie
€287,50 VOOR 2 PERSONEN

Bruidsarrangement

Op zoek naar een romantische bruidssuite om te overnachten na jullie mooie dag? Of wilt u samen met uw partner de liefde vieren in een bruidssuite? Met onze bijzondere suites verrast u vast en zeker uw partner!

Met een fles Prosecco in de koeler kunt u samen nog even van de dag nagenieten. De volgende dag krijgt u, op het moment dat u dat wenst, ontbijt op bed geserveerd. Met een late check-out hoeft u pas om 12.00 uur de kamer te verlaten, zodat u heerlijk kunt uitslapen en opgeladen thuis komt!

Meer info over het bruidsarrangement

 

Luxe droomsuites

Droom weg in één van onze suites tijdens een romantisch weekendje weg of een onvergetelijke huwelijksnacht.

Onze hotels beschikken over verschillende (thema)suites met faciliteiten zoals een bubbelbad en een sauna. Bij ons vindt u altijd een suite die aansluit bij uw wensen.

Bekijk onze suites