“Veel gasten voelen zich thuis bij ons”

21 maart 2024

Vergaderen buiten de deur, een cursus of een training volgen of persoonlijke coaching. Je hebt er een locatie voor nodig. Mitland Meetings voldoet aan de grote vraag naar externe locaties voor dit soort activiteiten. Van een een-op-een meeting tot een conferentie met 180 personen, het kan bij Mitland Meetings.

Tim den Hartog kwam binnen als stagiair in 2009 en inmiddels is hij de manager van Mitland Meetings. Den Hartog concentreert zich binnen Mitland op het vergadercentrum, 13 vergaderzalen vlak bij de binnenstad van Utrecht, het Science Park en vlak langs snelweg A27. “Allemaal voorwaarden voor een volle agenda bij ons bedrijf”, weet Den Hartog.

Vogels en bomen
Enige creativiteit kun je de medewerkers van Mitland Meetings niet ontzeggen. De namen van de zalen in gebouw B komen van de vogels die er buiten vliegen. In gebouw C zijn de zalen vernoemd naar de bomen die staan op het Fort de Bilt aan de overzijde van het water. Den Hartog: “Vandaar de zalen Fuut, Snip, Iep en Wilg.”

‘Mooi om te ervaren’
Mitland Meetings kent veel vaste klanten. Het ziekenhuis UMC Utrecht, Rijkswaterstaat, diverse ministeries en ook opleiders als ICM en SSR weten wat ze kunnen verwachten in de Utrechtse vergaderlocatie. “De persoonlijke aandacht die wij hebben voor al onze gasten vertaalt zich in het feit dat veel gasten zich bij ons thuis voelen. Dat is mooi om te ervaren”, zegt Den Hartog. “Ik zie het aan onze agenda. Volgend jaar loopt al aardig vol en we hebben zelfs al reserveringen voor meetings daarna.” De goede bereikbaarheid is belangrijk, maar ook de omgeving is voor veel gasten een pre. “De Voorveldse Polder bijvoorbeeld is een natuurgebied om de hoek waar je even een wandeling kunt maken. Dat is echt een toegevoegde waarde voor veel van onze gasten.”

Warm welkom
Den Hartog is blij dat hij in een echt familiebedrijf werkt. “Je voelt hier dat er vertrouwen in je is en de familie is ook oprecht geïnteresseerd in jou als medewerker. Ik voel altijd een warm welkom als ik hier binnenkom. Dat komt doordat de vier broers dat er door de jaren heen ingebracht hebben; de oprechtheid naar elkaar toe.”

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier