Een heerlijke culinaire ervaring

21 maart 2024

Restaurant-Brasserie Vlonders is het restaurant van Hotel Mitland. De ideale locatie om sfeervol en ongedwongen te genieten van een gezond ontbijt, een heerlijke lunch
of een smaakvol diner. Zowel privé als zakelijk én met een prachtig uitzicht.

De verborgen parel van Utrecht. Zo wordt het riante terras aan de westzijde van het hotel, met uitzicht over het water van het historische Fort de Bilt, wel genoemd. In de rustige groene omgeving aan de rand van de stad is het dan ook bijzonder goed toeven. De terrassen zijn bij mooi weer zowel doordeweeks als in het weekend geopend, zodat u heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren in deze gastvrije omgeving. Het terras wordt ’s avonds sfeervol verlicht. Geniet van een gezellige borrel en het rustgevende water.

Het restaurant met brasserie ligt op een steenworp afstand van de belangrijkste uitvalswegen en toch dicht bij het stadscentrum. Dat maakt Vlonders tot een ideale locatie voor een zakelijk
overleg, een familiediner of een kop koffie met appelgebak. De culinaire verrassingen van Vlonders zorgen voor een aangename break.

Vlonders is ook de ideale plek voor feesten en partijen. Er zijn vele mogelijkheden voor een feestelijk diner, een lunch of een bruisende borrel. Of ervaar de gezelligheid van de tafelgrill. Robin Klerks was in het verleden als zelfstandig kok al regelmatig actief in de keuken van Restaurant Vlonders. Hij werkte in die periode met zoveel plezier voor Hotel Mitland, dat hij enkele jaren terug toehapte toen hij hier aan de slag kon als keukenmanager. Nu organiseert Klerks de dagelijkse gang van zaken en stuurt hij zijn team aan in de keuken. “Ons werk is zo divers”, zegt hij. “We verzorgen het ontbijt, de lunch- en dinerbuffetten voor de gasten van de zalen, à la carte en ook voor gasten van de bowling. Hier heb je alles.”

Klerks biedt met zijn team een uitgebreide menukaart met gevarieerde gerechten en desserts. Hij is ook verantwoordelijk voor desamenstelling van de menukaart, die met de seizoenen verandert. Daarop staan nu onder andere de gekonfijte eendenbout en de 20 uur gegaarde rundersucade, maar ook populaire vaste waarden als de DOMburger, de Bali spies en de pasta met gamba’s.

Kijk voor de actuele menukaart en voor alle mogelijkheden op vlondersrestaurantutrecht.nl

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier