Fietsverhuur

Mitland is dé perfecte locatie voor een overnachting gecombineerd met een fietstocht door het prachtige natuurschoon van Utrecht. Dankzij onze unieke ligging aan de rand van Utrecht kunt u binnen enkele minuten fietsen naar het schitterende centrum van Utrecht of een van de vele betoverende natuurgebieden. Ontdek vooral de Utrechtse Heuvelrug en de talloze kastelen in de omgeving, die absoluut de moeite waard zijn voor een fietstocht.

Tijdens uw verblijf kunt u voor fietsverhuur terecht bij onze receptie. Mitland biedt een oplaadpunt voor elektrische fietsen en beschikt over een afgesloten fietsenstalling. Bij de receptie verstrekken we een plattegrond van de stad Utrecht en adviseren we graag over bijzondere bezienswaardigheden in de regio, zoals Paleis Soestdijk en Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

Fietsverhuur Tarief
Per uur € 3,00 per fiets
Voor 4 uur € 10,00 per fiets
Per dag € 16,00 per fiets
Daaropvolgende dag € 13,00 per fiets

Bij Mitland kunt u ook e-bikes huren tijdens uw verblijf. Deze comfortabele elektrische fiets is eenvoudig in gebruik en geeft u net dat extra steuntje in de rug. Met de accu kunt u genoeg kilometers fietsen en biedt direct ondersteuning wanneer u begint met trappen.

E-bike verhuur Tarief
Per dag € 32,50 per fiets

De fietsen zijn te huur op basis van beschikbaarheid.

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier