Op zoek naar een romantische bruidssuite om te overnachten na jullie mooie dag? Of wilt u samen met uw partner de liefde vieren in een bruidssuite? Met onze bijzondere suites verrast u vast en zeker uw partner!

Met een fles Prosecco in de koeler kunt u samen nog even van de dag nagenieten. De volgende dag krijgt u, op het moment dat u dat wenst, ontbijt op bed geserveerd. Met een late check-out hoeft u pas om 12.00 uur de kamer te verlaten, zodat u heerlijk kunt uitslapen en opgeladen thuis komt!

Romantische Suite
Beleef La Dolce Vita in onze Romantische bruidssuite! Deze strakke zwart-wit uitgevoerde suite is voorzien van een whisperpool, grote inloop regendouche, luxe douchetoilet, balkon met uitzicht op Fort De Bilt én een luxe kingsize bed.

Zwanenmeer Suite
De liefde staat centraal in deze prachtige bruidssuite. Deze suite beschikt zowel over een prachtig uitzicht, badkamer met whisperpool én een luxe design bed. Een elektrische sfeerhaard, sterrenhemel maken uw overnachting compleet.

Holland Design Suite
Alles is liefde! De Holland Design Suite is voorzien een uniek klompenbed, whisperpool, grote inloop regendouche, unieke dubbele wastafel, luxe douchetoilet en een balkon met uitzicht op Fort De Bilt. Hier gaat u nog jaren over napraten!

Oud Hollandse Meesters Suite
Onze Oude Hollandse meesters suite is onze klassiek uitgevoerde themasuite vol luxe. Deze suite beschikt over een groot hartvormige whisperpool, grote inloop regendouche, unieke dubbele wastafel en een douchetoilet. Verder beschikt het over een balkon met uitzicht op Fort de Bilt.

Inhoud Bruidsarrangement:

  • Overnachting in een van de suites
  • Ontbijt geserveerd op de kamer
  • Rozenblaadjes op bed
  • Fles Prosecco geserveerd in een koeler *
  • Schaaltje vers fruit, petit fours en een cadeautje
  • Late check-out tot 12 uur
  • Gratis toegang tot fitness en zwembad met sauna en stoombad
  • Inclusief parkeerkosten en stadsbelasting

€ 287,50 (prijs voor 2 personen)

Ons bruidsarrangement is uitsluitend te reserveren via 030 – 271 58 24 o.b.v. beschikbaarheid.

* U kunt tegen een meerprijs de Prosecco vervangen voor Champagne.

Maak uw verblijf nog romantischer door middel van het toevoegen van bijvoorbeeld champagne, bloemen of hartjesballonnen. Stuur een mail naar info@mitland.nl met uw reserveringsnummer, dan zorgen wij dat uw verrassing bij aankomst klaar op de kamer ligt.