Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Hotelkamer Utrecht

Hotel Mitland Utrecht beschikt over de onderstaande hotelkamers:

HotelkamersVanaf
Deluxe kamer begane grond€ 80,00
Superior kamer€ 90,00
Superior kamer fortzicht€ 107,50
Executive Business kamer (1 tot 4 personen)€ 175,00
Family kamer (1 tot 4 personen)€ 175,00
Bruidssuite€ 207,50

Alle kamerprijzen zijn inclusief gebruik van zwembad, sauna, Turks bad en fitness! De prijs voor 1 of 2 persoonsgebruik van de hotelkamer is gelijk. De bovenstaande prijzen zijn per kamer per nacht, exclusief ontbijt, 5% stadsbelasting en parkeertarief. Raadpleeg onze actuele prijzen met het reserveringssysteem aan de linkerzijde van deze pagina. Op al onze reserveringen zijn de UVH van toepassing.

Wilt u liever een 3-persoons hotelkamer? Reserveer dan uw derde bed voor € 25,00 per nacht. Bent u geïnteresseerd in groepsprijzen? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling door een e-mail te sturen naar info@mitland.nl, het contactformulier in te vullen of te bellen naar 030 271 58 24.

Hotel Mitland Utrecht beschikt over één hotelkamer voor mindervaliden, aangepast volgens het ITS-keurmerk.

Hotelkamer reserveren

U kunt direct de best beschikbare prijs of hotel aanbiedingen bekijken via onze pagina reserveren.

Ontbijtbuffet

Hotel Mitland Utrecht biedt iedere dag een heerlijk vers, zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Bij reservering of check-in krijgt u de mogelijkheid om het ontbijtbuffet te reserveren voor € 16,00 per persoon per dag.

Internettoegang

Op alle kamers van Hotel Mitland kunt u gebruik maken van gratis WiFi via HotSpots van KPN. Gelegen aan de vide bij onze receptie treft u tevens ons internetcafé. Hier kunt u gebruik maken van onbeperkt internet en onze printers.

Inchecken en uitchecken hotelkamer

Inchecken bij Hotel Mitland is mogelijk vanaf 14.00 uur. Komt u eerder aan dan kan uw bagage tijdelijk opgeslagen worden bij de receptie.

Uitchecken doet u op uw dag van vertrek vóór 11.00 uur. Later uitchecken uit uw hotelkamer is tegen meerprijs mogelijk, informeer naar de mogelijkheden bij de receptie.