Natuurlijke. Duurzame. locatie midden in de natuur!

Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Midden-Nederland? Dan is Mitland Meetings de vergaderlocatie die u zoekt. Een oase van rust op steenworp afstand van de A27. De prachtige natuur van het groene hart vormt het decor voor effectieve bijeenkomsten door de rust en kalmte die hier heerst. Slechts 5 minuten verwijderd van het bruisende centrum en vanuit alle grote steden goed bereikbaar.

Sinds 2012 is Hotel Mitland in het bezit van een Gouden Green Key. Dit certificaat is een internationaal keurmerk voor bedrijven die zich serieus en controleerbaar bezighouden met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Vind de ideale vergaderruimte

Mitland Meetings is de perfecte locatie voor vergaderingen, trainingen, presentaties, seminars, heidagen, werklunches en andere zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen tot 180 personen. Onze vergaderruimtes zijn stijlvol ingericht en beschikken over alle mogelijke voorzieningen. Heeft u speciale wensen? Of heeft u behoefte aan een offerte op maat? Wij regelen het graag voor u.

Naar Mitland Meetings