Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Mitland Hotel Utrecht als werkgever

Hotel Mitland is een zelfstandig opererend familiebedrijf, opgezet en geleid door vier broers (Bert, Rob, Frank en Wim Plijnaar) en maakt dus geen deel uit van een keten. Mede hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng en eigen initiatief. Hotel Mitland heeft gastgerichtheid, service en een goede (onderlinge) communicatie hoog in het vaandel staan.

Ons hotel heeft gedurende haar bestaan een gezonde groei doorgemaakt en is sinds haar oprichting in 1986 van 44 kamers uitgegroeid tot een bedrijf met 146 kamers en suites. Binnen ons hotel komen regelmatig vacatures beschikbaar die variëren van receptioniste tot bedienend personeel en kamermeisje. Hotel Mitland biedt een goede salarisregeling en volop ruimte tot zelfontplooiing.

Kortom, zoekt u een nieuwe uitdaging waar uw gemotiveerde inbreng naar waarde wordt geschat, dan nodigen wij u van harte uit bij ons te solliciteren. Is er op het moment geen passende functie beschikbaar, dan kunnen wij uw gegevens in ons bestand opnemen voor in de toekomst. U kunt hiervoor gebruik maken van het sollicitatieformulier of rechtstreeks reageren.

Contact opnemen

Voor meer informatie over vacatures en werken bij Hotel Mitland kunt u via e-mail contact opnemen met afdeling Personeelszaken: personeelszaken@mitland.nl. Uw sollicitatiebrief met uw CV kunt u ook opsturen naar dit e-mailadres. Tot slot kunt u direct online reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Na ontvangst van uw sollicitatie zult u zo spoedig mogelijk van ons een reactie ontvangen.