Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Mitland thuisbasis Lionesses tijdens WEURO 2017

Utrecht was de afgelopen weken een van de speelsteden tijdens WEURO 2017. Stadion De Galgenwaard was hierbij het decor voor vier groepswedstrijden waaronder de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen en de ‘derby’ Engeland – Schotland. Het Engelse team hoefde hiervoor niet ver te rijden, zij kozen gedurende het gehele toernooi voor Hotel Mitland als hun thuisbasis.

Als het enige hotel in Utrecht dat een team faciliteerde, onderging Hotel Mitland tijdens het toernooi een ware metamorfose. Uniek voor het Engelse team toverde een speciaal branding team het hotel om tot home of the Lionesses. De rustige omgeving en het sportcomplex van Sporting ’70 op korte afstand bood het team daarbij veel mogelijkheden om zich optimaal voor te bereiden op alle wedstrijden. Tijdens een van de rustdagen was er bovendien door de korte afstand tot het centrum voldoende ruimte om Utrecht te verkennen.

De Engelse dames presteerden tijdens de groepswedstrijden optimaal en eindigden uiteindelijk als groepswinnaar. In de daaropvolgende kwartfinale versloegen ze Frankrijk met 1-0 waardoor een halve finale op donderdag 3 augustus tegen Nederland volgde. Daarin bleken de Nederlandse leeuwinnen uiteindelijk te sterk voor The Lionesses: ze verloren met 3-0. Met het verlies kwam voor het team en ons hotel het toernooi ten einde.

Het gehele team van Mitland kijkt met veel plezier terug op vele bijzondere dagen waarbij wij wederom een sportteam van formaat mochten ontvangen.