Wie verliefd is boekt de Romantische Suite

21 maart 2024

Dat deze kamer niet is bedoeld voor de alleenreizende zakenman, zien de tortelduiven direct als ze binnenkomen. Allereerst valt ze
de grote jacuzzi op, met vele malen het woord ‘Love’ erop. Snel daarna zien ze de wandgrote foto van Marcello Mastroianni en Anita Ekberg, die elkaar in de legendarische film La dolce vita liefdevol aankeken. Net zoals deze foto is de hele kamer voorzien van witte en zwarte accenten, die de sfeer in de kamer tijdloos en licht maken en in balans brengen. Uiteraard ontbreekt in de Romantische Suite een royaal bemeten bed (eveneens in zwartwit) niet en hangt er ter verhoging van de sfeer een foto van een elegante zwaan boven. En twee handdoeken zijn op het bed zo gemodelleerd, dat ze de vorm van een zwanenkoppel hebben aangenomen.

Net als de andere themakamers in het hotel beschikt de Romantische Suite over een balkon met een fraai uitzicht op het water en het groen. Voor die heel speciale persoon bestel je op onze website ook nog champagne en verse rozenblaadjes, dan zetten we die alvast klaar voor aankomst.

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier