Hotel Mitland hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden: Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland.

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, partyservicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s-Gravenhage.

Annuleringsvoorwaarden Hotel Mitland
Het is mogelijk uw hotelkamer tot 24 uur voor aankomst kosteloos te annuleren. Wilt u uw boeking annuleren? Neem dan contact met ons op via info@mitland.nl of telefonisch op 030-271 58 24. Wanneer u geboekt heeft via een derde partij, kunt u de reservering bij hen wijzigen of annuleren.

Groeps- en zaalreserveringen
Voor annuleringen omtrent groeps- en zaalreserveringen hanteren wij de voorwaarden zoals in de bevestiging vermeld. Dit zijn aangepaste voorwaarden en kunnen afwijken van wat op de website vermeld staat. Deze bevestiging ontvangt u na het maken van de reservering. Mocht u hierover informatie wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees hier ons Mitland Magazine!

Klik hier