Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Bruidssuite

Hotel Mitland Utrecht beschikt over een luxe uitgevoerde bruidssuite. Bij binnenkomst op de kamer wordt u door een heuse 'sterrenhemel' van LED-verlichting geleid naar de zit- en slaapkamer. De romantische sfeer van de kamer wordt versterkt door de toevoeging van een 'open haard'. Deze is weliswaar elektrisch maar door de toevoeging van water wordt een rookeffect gecreëerd, waardoor de beleving compleet is.

De sterrenhemel is ook terug te vinden in de badkamer. Vanuit het whisper whirlpool bad kunt u naar buiten kijken, over het water, naar Fort de Bilt. Hier hangen ook badjassen met slippers voor u klaar.

Blikvanger op deze kamer is het enorme, design king-size bed met geïntegreerde televisie. De kleurstelling van de verlichting rondom het bed is zelf in te stellen.

Bruidsarrangement

Als onderdeel van het bruidsarrangement ontvangt u een heerlijke fles koude prosecco, een mandje met fruit, petit fours en een cadeautje. De volgende ochtend serveren wij op een door u gekozen tijdstip een uitgebreid ontbijt op bed.

BruidssuiteVanaf
€ 207,50

In overleg kunt u tegen een meerprijs de prosecco vervangen voor champagne. Indien u tegen een meerprijs een extra dimensie aan de kamer wilt geven door middel van bijvoorbeeld bloemen, ballonnen enzovoort dan kan dit in overleg met de reserveringsafdeling. Wij geven u een beleving om nooit te vergeten!

Wij willen u verder graag attenderen op ons stijlvolle zalencentrum. De Vijverzaal is bij uitstek geschikt voor het vieren van een bruiloftsfeest of diners voor grote gezelschappen. Wanneer u bij ons uw bruiloftsfeest viert, kunt u gratis gebruik maken van onze bruidssuite!