Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Bruidssuite

Hotel Mitland Utrecht beschikt over een luxe uitgevoerde bruidssuite. Bij binnenkomst op de kamer wordt u door een heuse 'sterrenhemel' van LED-verlichting geleid naar de zit- en slaapkamer. De romantische sfeer van de kamer wordt versterkt door de toevoeging van een 'open haard'. Deze is weliswaar elektrisch maar door de toevoeging van water wordt een rookeffect gecreëerd, waardoor de beleving compleet is.

De sterrenhemel is ook terug te vinden in de badkamer. Vanuit het whisper whirlpool bad kunt u naar buiten kijken, over het water, naar Fort de Bilt. Hier hangen ook badjassen met slippers voor u klaar.

Blikvanger op deze suite is het enorme, design king-size bed met geïntegreerde televisie. De kleurstelling van de verlichting rondom het bed is zelf in te stellen.

Bruidsarrangement

Als onderdeel van het bruidsarrangement ontvangt u een heerlijke fles koude prosecco, vers fruit, petit fours en een cadeautje. De volgende ochtend serveren wij op een door u gekozen tijdstip een uitgebreid ontbijt op bed.

In overleg kunt u tegen een meerprijs de prosecco vervangen voor luxe champagne. Ook een toevoeging in de vorm van bijvoorbeeld rozenblaadjes, een doos bonbons of ballonnen is mogelijk in overleg met onze reserveringsafdeling. Wij dragen graag bij aan een verblijf om nooit te vergeten!

Wij willen u verder graag attenderen op ons stijlvolle zalencentrum. Zo is onze Vijverzaal is bij uitstek geschikt voor het vieren van een bruiloftsfeest of diner voor grote gezelschappen. Wanneer u bij ons uw bruiloftsfeest viert, kunt u gratis gebruik maken van onze bruidssuite!