Hotel Utrecht - Hotel Mitland ****

Parkeren

Hotel Mitland Utrecht heeft een eigen parkeerterrein met 140 plaatsen. Twee parkeerplaatsen zijn geschikt voor het opladen van elektrische auto's middels een Ecotap oplaadpunt. Dit parkeerterrein is alleen bestemd voor bezoekers van het hotel, het restaurant, de bowling of de vergaderfaciliteiten. Niet-bezoekers die toch parkeren, lopen het risico een wielklem op hun auto te krijgen, die tegen betaling verwijderd wordt.

Voor het halen en brengen van gasten en goederen is het terrein voor het hotel gratis toegankelijk voor een beperkte periode van 10 minuten. Het parkeerterrein is met een slagboom bereikbaar.

Parkeertarieven

ParkerenTarief
Parkeren eerste 3 uren€ 0,00
Parkeren ieder extra uur€ 1,75
Parkeren per dag€ 5,20
Parkeren per nacht€ 7,80

Parkeren bij Mitland is op basis van beschikbaarheid. Wanneer er geen parkeerplaatsen meer zijn bestaat er de mogelijkheid om te parkeren in de naastgelegen wijk (€2,47 per uur).

Hoewel het terrein wordt beveiligd met een slagboom en camerasysteem, is parkeren op eigen risico. Hotel Mitland Utrecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging van/of diefstal uit geparkeerde auto's.